18. april 2024
Gennemførte

På tur i Himmerland

Vi kørte den 5 Juni 2021 en kort tur i det Nordjyske(Himmerland)

Turen var uden tilmelding, og med mulighed for deltagelse af interesserede veteraner og pårørende.

Efter at have “sparket dæk” på Veteranhjemmet i Aalborg, begav lidt over en halv snes friske MC’ister sig sydover, ned gennem Himmerland

Kursen blev sat mod Vebbestrup, med drømmen om at få en Is. Efter en kort og flot strækning gennem bla Rold Skov, landede vi ca kl 11 ved Vebbestrup Mejeri, og kunne med skuffelse erfare at Mejeriets butik først åbnede kl 12, vi satte med tomme maver og stor optimisme, derfor kursen mod Hobro, med en hungrende drøm om at besøge “Den Blå Fisk“
Dog var “den blå fisk” åbningstider også kl 12, men Ejeren slog døren op en halv time før, da han så en flok meget tynde og sultne veteraner, gå hvileløs rundt på kajen.
Efter at have fået stillet behovet for fedt, sukker og salt, kørte vi nordpå igen, nu med kurs mod et par Engelske nedkastningspladser fra 2. Verdenskrig, vi gjorde bla stop ved Madum Sø og læste et par linjer fra historiebøgerne højt, omhandlende  de vellykkede men også mindre heldige nedkastnings forsøg der havde fundet sted, dels ved Madum Sø, og lidt længere nord på i Himmerland.

Derefter begav vi os nordpå, med kurs mod Aalborg, af små smukke bugtede veje , vi sluttede af på Veteranhjemmet, Veteranhjemmet var vært ved nybagt kage og kaffe.

En god tur, hvor både nye og gamle motorcyklister, var med. Veteranhjemmet var glad for besøget, og er også gerne vært en anden gang.