25. april 2024
Gennemførte

Sæsonafslutning & Julefrokost

Kære medlemmer af Danmarks Veteraners Motorcykel Klub

Nu falmer skoven trindt… og alt det der.

 Virkeligheden er vinteren og julen nærmer sig med hastige skridt, og vi skal være hurtige for at nyde en sidste tur på motorcyklen, og ikke mindst også nyde hinandens fantastiske selskab.

Vi har kæmpet hårdt for at finde steder hvor vi kunne afholde årets sæsonafslutning/julefrokost. Det har ikke været muligt at booke militær indkvartering på de ønskede steder, så i stedet bliver mødestedet:

Nissegården Skovgårdsvej 1, 4640 Faxe

Klubben betaler indkvartering og morgenmad.

Du betaler selv mad og drikke derudover (det bliver en julebuffet udefra, og drikkevarer sælges til den pris vi giver i brugsen). Pris herfor kommer når vi kender deltagerantal.

Du skal selv medbringe sengelinned eller sovepose+håndklæde.

Programmet er ganske enkelt:

Lørdag d.5/11 – ankomst når det passer dig. Andreas og Bjarne vil stå klar til at modtage dig med kaffe/the om formiddagen. Kl. 13.00 kører vi en kort tur ud og spiser frokost et sted inden vi kører retur til Nissegården og nyder noget socialt samvær, inden det går løs med julefrokosten.

Søndag d. 6/11 – morgenmad/oprydning og en sidste kort køretur inden vi drager hjemad.

Hvis man ikke har lyst til at tage turen på mc er man selvfølgelig hjertelig velkommen i bil også (det vil også være en oplagt mulighed for samkørsel).

Sidste frist for tilmelding d.29/10

Tilmelding ved mail. : sartacp@gmail.com

Vi glæder os meget til at se rigtig mange af jer!

De bedste hilsener

Bestyrelsen