1. maj 2024
Information

Ny Formand

04.oktober 2022

Kære medlemmer af Danmarks Veteraners Motorcykel Klub

Jeg håber i alle har det godt, og trods et stille år i vores klub ikke har mistet det gode humør.

Ved den netop afholdte ekstraordinære generalforsamling blev jeg valgt som ny formand for klubben, og det er mit håb, at jeg med bestyrelsen, og jer medlemmer, i ryggen kan tilføre klubben et større aktivitetsniveau i den kommende tid.

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er Veteran med tre udsendelser bag mig, 37 år, ingen børn men udstyret med både kæreste og hund som jeg bor sammen med i Lunde (tæt ved Nørre Nebel) på et lille husmandssted. Jeg kører på KTM 790 Adventure, som jeg elsker at køre både på landevej, men også en gerne en ordentlig tur i mudder og pløre.

Ved den ekstraordinære generalforsamling blev der drøftet forskellige muligheder for aktiviteter resten af det indeværende år. Bestyrelsen undersøger muligheden for at lave en kombineret køretur/sæsonafslutning/julefrokost centralt i landet ultimo oktober, så hold jer endelig informeret på vores hjemmeside og Facebook da indkaldelse kan komme med kort varsel. Vi er udfordret mht. overnatningssteder da Ryes Kaserne tilsyneladende stadig ikke har åbnet op efter at have huset politiskolen, og Slipshavn i Nyborg er også stadig lukket land.

Men, sæt allerede nu kryds i kalenderen til lørdag d. 4. marts 2023 kl. 13.00 hvor vi afholder generalforsamling på KFUM-soldaterhjem i Fredericia.

Inden selve generalforsamlingen vil Tonny Nissen og jeg underholde med billeder og fortælling om vores nyligt afsluttede mc tur til Himalaya – klubben er vært ved kaffe/the og kage.

Hvis du/I skulle sidde med et forslag til en tur/arrangement, så tag fat i en fra bestyrelsen, vi hjælper inderligt gerne. Hold jer i øvrigt orienteret om alle andre tilbud til Veteraner på Veteranportalen, Danmarks Veteraners- og Veteranstøttens hjemmesider.

Jeg ser frem til samarbejdet.

De bedste hilsener

Andreas Carstensen

Formand Danmarks Veteraners Motorcykel Klub