29. april 2024
Information

Nyhedsbrev fra formanden

Kære alle medlemmer af Danmarks Veteraners Motorcykel Klub

Så blev årets sidste arrangement afviklet. Det var en skuffende – men hyggelig – tilslutning til den kombinerede løvfaldstur/julefrokost som i år var henlagt til de herlige faciliteter på Nissegården i Faxe.

Jeg håber på mulighed for, at vi igen kan blive indkvarteret på en kaserne i trekantområdet til næste års julefrokost og derved tiltrække flere deltagere.

Jeg kan allerede nu løfte sløret for ture som afvikles næste år.

Læg her mærke til formuleringen: afvikles næste år! De arrangementer som oplistes, bliver afviklet uanset deltagerantal og vejr, så den kommende sæson skulle gerne blive med en fyldt kalender som byder på noget for alle.

  • Marts måned: Generalforsamling og foredrag på KFUM Fredericia – her kan alle stemmeberettigede medlemmer deltage.
  • April måned: Åbning af Egeskov, dato er ikke meldt ud fra Egeskov endnu, men det plejer at være ultimo april. Vi mødes fredag, overnatter/socialt samvær. Lørdag, morgenmad og fælles afgang til Egeskov – afgang fra Egeskov midt eftermiddag, derfra køretur på Fyn inden aftensmad/socialt samvær og overnatning. Søndag: morgenmad og farvel. Hvis der åbner sig mulighed for overnatning på militær forlægning gør vi det, ellers bliver der overnatning på vandrehjem.
  • Maj måned: Tur til Estland – 1 uge. Mere følger
  • Juni: Primo. Bornholm(før Folkemødet)
  • Juli: Veterantreff Halmstad/Sverige – dato kommer.
  • August:
  • September: Nordic Tour
  • Oktober: MC-museet i Stubbekøbing Lukker – Vi slutter køresæsonen på Nissegården i Faxe med festligt socialt samvær.
  • November: Julefrokost (som nævnt i indledningen).

Dette er hvad der er fastlagt itv. men det skal ikke afholde jer alle fra at komme med tilbud, det er ligegyldigt om det er en 1 dages køretur lokalt eller et flerdages arrangement – og lad jer ikke holde tilbage af de datoer der er sat i kalenderen, hvis I på samme dato vil tilbyde et andet arrangement i en anden del af landet, så gør det endeligt – jo mere, jo bedre.

Personligt køre jeg hele året, og jeg kører i alt slags terræn, hvis nogen ønsker at blive introduceret til terrænkørsel, så skriv endeligt til mig, jeg har selv nogle års erfaring og jeg har en instruktør ved hånden.

For alle arrangementer gælder det fælles, at der vil være egenbetaling. Klubben giver tilskud hvis der er penge i kassen, men ellers betaler man selv alle omkostninger. Nordic Tour forventes dog at opnå tilskud til delvis dækning af udgifterne.

Vi vil fra bestyrelsens side arbejde på, dels at gøre 2023 til et år med aktiviteter, men også et år hvor vi vil gøre en aktiv indsats for at tiltrække flere medlemmer. Vi arbejder allerede nu med forslag til oplysning/hvervekampagne, så hvis DU kender en/nogen som har været udsendt i international mission som har interesse for at køre mc i en hyggelig klub uden rygmærker, så giv dem et venligt skub og meld dem ind. Vær opmærksom på, at såfremt de ikke er/har været medlem af Danmarks Veteraner, så er første år kontingentfri! Vær også opmærksom på, at det er en forudsætning for medlemskab, at man har et Veterankort.

Jeg vil på bestyrelsens vegne sige tak for året der er gået, og ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår

De bedste hilsener

Andreas Carstensen

formand